Lonkenstein longboard-näyttely

Julkaistu: 20.04. klo 13:13

0Lonkenstein-näyttely @ mBar

Lonkenstein on pienimuotoinen longboard-brändi, joka esittäytyy ensimmäistä kertaa näyttelyn muodossa Mbarissa, Helsingissä. Näyttely koostuu 28 käsityönä valmistetusta longboardista, joissa kussakin erilainen pohjakuvitus.

Lonkensteinin tyyliä voisi kuvata sanalla “sillisalaatti”. Kuvitukset ovat peräisin 10 eri kuvittajalta, eikä teemaa ole rajattu millään muotoa. Tärkein kriteeri projektissa on ollut oikea tekemisen meininki …ja aito kiinnostus harrastusta kohtaan.

Avajaiset pe 22.04.2011 klo. 18.00 @ mBar

Musiikista vastaa Dj Fiskars

Kaikki mukaan!

************************

Lonkenstein is a small-scale longboard brand that is showing itself for the first time in the form of an exhibition in Mbar, Helsinki. The exhibition consists of 28 handmade longboards, all of them with unique graphic designs.

Lonkenstein’s style could be described as a mixture of absolutely everything. The illustrations have been made by 10 different designers with no special themes or guidelines. The main focus has been having the right frame of mind, and genuine passion for longboarding.

Unveiling on Friday 22.04.2011 at 6.00 pm @ mBar

The music by Dj Fiskars

Welcome to join us!

Facebook Event

Jaa ja nauti:
 • Print
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • email
 • Live
 • MySpace
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • StumbleUpon
 • Twitter